Ugen inden afrejse

indsendt 4. jul. 2011 13.17 af Lis Damgaard
Tiden for afrejse nærmer sig og der er stadig meget at gøre, men nu har vi også begge hele dagen for os. Vi er blevet arbejds frie.
Lis har nu været igang med at trykkoge,så vi har kød til 14 dage. En proces som tog noget længere tid end troet. Der er blevet handlet, så der nu er mad stuvet rundt i skibet. 
Turen hjem fra Tunø festival gav dog lidt af en overraskelse - det viste sig nemlig at vores store Genua ikke var i helt så god en stand som vi troede, så der kom en flænge i sejlet. Det er nu leveret ud til sejlmageren for at blive repareret. Tirsdag skulle det være færdig og samtidig skulle vi få vores nye Genakker.
Vi har fået lavet en inspektionsluge i dieseltanken - efter endnu en gang at have haft skidt i grovfiltret. Et problem som vi dog midlertidig løste ved at bruge en Jeanet sprøjte og en rectalsonde. Praktisk med en sygeplejerske ombord.
Der er sat kuldfilter på slangen fra vandtanken så vi kan have frisk drikkevand.
Båden har været på land og blive ordnet og vi har fået det nye ekkolod sat på. Desværre viste det sig at være i stykke så det nu skal sendes til England til reparation, så vi må sejle fra Danmark med det gamle og håbe på at der er en som kan tage det med til os i løbet af sommeren.
Comments